善待動物組織

善待動物組織(People for the Ethical Treatment of Animals, PETA)擁有超過2,000,000名成員及支持者,是全球最大的動物權益組織;善待動物組織成立於1980年,致力於建立和保護所有動物的權益;善待動物組織奉行簡單的原則,即動物不是供人類食用、穿戴、實驗或娛樂的

  • 中文名稱
    善待動物組織
  • 外文名稱
    People for the Ethical Treatment of Animals
  • 致力於
    建立和保護所有動物的權益
  • 英文簡寫
    PETA
  • 成立於
    1980年

簡介

善待動物善待動物

善待動物組織的總部設於美國維吉尼亞州的諾福克(Norfolk),並於英國、印度、德國、以及亞太地區設立分部。該組織會的國際總裁是Ingrid Newkirk。

善待動物組織的工作主要針對工廠化養殖場、實驗室、皮草貿易及動物娛樂產業這四大領域中,最多數量的在最長時間內承受著最大的痛苦的動物。該組織還從事解決諸多其他問題,包括殘殺海狸、鳥類和其它"害蟲",及虐待家犬等。

善待動物組織的工作包括公眾教育、虐待動物的調查、研究,拯救動物、立法、特別活動和名人參與。

獲獎人

2009年10月,楊冪在拍片現場收養了一隻被遺棄的小貓,並因此收到了善待動物組織亞洲分部授予的"影響力"獎。

詳細信息

PETA的工作主要針對飼養農場、實驗室、皮草行業及娛樂界這四大範疇,因為在這些範疇中受害的動物最多、最嚴重、時間最長。我們還開展諸多其它工作,包括在殘殺海狸、鳥類和其它"有害"的動物,以及虐待家犬等方面的工作。

善待動物組織頒發的獎狀善待動物組織頒發的獎狀

PETA的工作方式包括公眾教育、虐待動物行為調查、研究、拯救動物、立法、特別活動、名人參與和抗議活動。

他們堅持對所有的寵物進行安樂死,如果動物反抗,他們也會對動物進行強制死刑。2013年一年,被PETA強制安樂死的寵物(包括從原主人手中盜竊搶奪騙取威脅得到的)超過一千八百隻,美國政府已經將PETA的行為定義為特殊利益組織的恐怖攻擊。

PETA 的主題:Purpose, Vitality, Happiness-Live Your Best Years Yet PETA Prime: Celebrating Kind Choices

Are you ready to make a big difference for yourself, animals, and the Earth through simple day-to-day choices? Then PETAPrime-a brand-new Web site from People for the Ethical Treatment of Animals (PETA)-is for you. At PETA Prime, you'll find a community of caring people who share their knowledge and experience to help you live a longer, healthier life, while making the Earth better for the people and animals who inhabit it. PETA Prime features photos, blog posts, book reviews, healthy recipes, travel tips, financial information, and ideas galore. The sky's the limit!

Come share ideas and resources about health and your home, garden, and hobbies. We want to hear about your family, friends, companion animals, favorite animal-friendly recipes, health tips, travel experiences, penny-pinching ideas, and more!

Let's

celebrate the wise people we have become and learn to make kind choices together.

加拿大愛護動物組織加拿大愛護動物組織

其它詞條